Skt. Anne Plads i Odense

Læge Hans Jakob Jensen er blevet mere effektiv med en telefoni løsning fra IP Netcom

"Jeg ville ikke vælge andre telefonsystemer end dette, selvom jeg kunne. Det hele er meget nemmere. Det er rigtig nemt når patienterne selv taster deres CPR nummer, og det er rart at have journalen klar, så det hele går meget hurtigere”

Hos Lægen Hans Jakob Jensen og hans sekretær Anette fra Skt. Anne i Odense bliver der i løbet af dagen besvaret flere opkald fra patienter efter overgangen til telefonsystemet fra IP Netcom.

IP Netcom leverer primært telefoni til sundhedssektoren, og har omkring 300 lægepraksis samt en række apoteker på løsningen. IP Netcom leverer en række branchespecifikke funktioner, som f.eks. CPR opslag, tidsstyret kø-nedtrapning, kø overvågning, integreret telefonbog osv. Funktionerne har alle til hensigt at aflaste medarbejderne i deres dagligdag.

Læge Hans Jakob og Anette har haft telefonsystemet i knap 2 år, og som Anette udtaler, er det svært at fremhæve én funktion frem for en anden, da man er glad for dem alle - ”For nu har man jo vænnet sig til funktionerne, og det er en del af dagligdagen” siger hun.

Lægehuset Skt. Anne er med 32 individuelle klinikker Danmarks største lægehus. IP Netcom leverer telefoni til de 30 af klinikkerne. Lægehuset rummer både praktiserende læger, speciallæger, tandlæger, fodterapeut samt fysioterapeuter.

”Systemet er meget nemt at betjene, og det er fantastisk, at vi kan betjene telefonen via pc’en og samtidig bevæge os rundt med det trådløse headset” udtaler Anette.

”Alt har fungeret fra første dag, og jeg synes at der er en rimelighed mellem pris og kvalitet, så jeg vil bestemt anbefale systemet til andre” slutter Hans Jakob Jensen.

Driftstatus

  • +

    Alt er i normal drift. 

    Med venlig hilsen

    IP netcom A/S - support

    Læs mere
  • 1

Book et infomøde

Kontakt gerne en af vores sælgere:

 

Erik Østergaard  Erik Østergaard

Book her