Support:
70 27 64 65

Hej! Vi kan se at du bruger en ældre version af Internet Explorer. På grund af den måde denne browser er bygget op, så vil der forekomme nogle præsentationsfejl på vores side. Vi kan anbefale at opdatere, eller skifte til en nyere browser.

Erhvervsreferencer

Ved at være fremsynet og omstillingsparate med nye produkter og muligheder har vi i et konstruktivt samarbejde med vores kunder hjulpet dem med nyopstået behov og ønsker til telekommunikation. Vi er stolte af vores velgennemførte erhvervsløsninger og viser dem gerne frem.

Se vores erhvervsreferencer her!

Praksisreferencer

Over 350 kunder har allerede valgt en Teledok-løsning i samarbejde med os. Løsningerne er alle udviklet efter klinikkernes specifikke ønsker og behov med individuel opsætning af gennemtestede funktionaliteter.

Se vores praksisreferencer her!

Apoteksreferencer

Vi har taget ansvaret for hele implementeringsprocessen for vores apoteker kunder, så de fortsat kunne koncentrere sig om at betjene kunderne i butikken. Vi har leveret skræddersyet totalløsninger, og sørger for alt i forhold til integration til Pharmanet, flytning af numre, programmering, opsætning, undervisning og support.

Se vores apoteksreferencer her!

Online Support

Support Support

Software

Software Software