Support:
70 27 64 65

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger denne hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger om dig, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade at bruge hjemmesiden fremadrettet. Vi har herunder uddybet, hvilke informationer vi indsamler, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger kan være alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker ved almindelig tilgang af indhold, når du f.eks. når du benytter vores kontaktformular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med vores kontaktformular eller tilmelding til vores nyhedsbrev.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvad du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ipnetcom.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Udgiver:
Hjemmesiden ejes og publiceres af:
IP Netcom A/S
Sadelmagervej 14
7100 Vejle
Telefon: 7027 6464
E-mail: info@ipnetcom.dk

 

Cookies
Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.ipnetcom.dk, www.teledok.dk, www.telepharma.dk.

Online Support

Support

Software

Software